< Corporate

Achillion Pharmaceuticals

A bold and creative solution was applied to this lack-luster basement space resulting in a productive playground of open space, crisp lighting, and welcoming huddle areas with brand-oriented, integrated art.

COLLABORATION  RESULT

Location
  • New Haven, CT
Services
  • Complete Architectural Services
Project Size and Type
  • 5,500 s.f.
  • Renovation
Schedule
  • Completion: 2016

Collaboration

Listening to the client’s desire for a productive work space, the designers looked for opportunities to foster inspiration and informal collaboration. This approach led to the inclusion of art walls and floor to ceiling whiteboards to provide a utility and interactivity that supports breakout meetings and play.

Result

The environment that was created welcomes open participation and creative play and supports innovation, inspiration and productivity.

Have a project you would like to discuss?   CONTACT US