< Residential

Jewish Community Center

OF GREATER NEW HAVEN

After devastated by a fire that wiped out many of their communal amenity spaces, the JCC looked to Svigals + Partners to renovate and elevate those areas to a higher form than before.

COLLABORATION   RESULT

Location
  • Woodbridge, CT
Services
  • Complete Architectural Services
Project Size and Type
  • 42,354 s.f.
  • Renovation
Schedule
  • Completed August 2018

Collaboration

The JCC has always been a hub for various community groups and events, as well as provide amenities for all its members and visitors.  All collaborative groups – Svigals, PAC Group LLC, the client and the insurance company – worked to provide the envisioned space the community center deserves.

Result

The center received new state-of-the-art amenity spaces for its members, as well as uplift its entrance lobbies to promote their new identity and branding. The same wonderful programs are now housed in an updated, fresh space that harmonizes with the JCC community.

Have a project you would like to discuss?   CONTACT US